Fri frakt från 650kr

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Montblanc Legend Spirit edt 50ml

Rek. butikspris: 590 SEK

Vårt pris: 469 SEK

  • Tillverkare: Montblanc
  • Lagerstatus: Ej i lager - Okänd leveranstid
Andra alternativ / Köp till
Doftnoter

Vatten Vatten Lavendel Lavendel Grapefrukt Grapefrukt Bergamott Bergamott Mysk Mysk Rosépeppar Rosépeppar Kardemumma Kardemumma Träiga noter Träiga noter Cashmir trä Cashmir trä Ekmossa Ekmossa

Montblanc Legend Spirit edt 50ml

Montblanc Legend Spirit eau de toilette 50ml är en doft som fångar essensen av en äventyrlig ande. Med en frisk och uppfriskande blandning av bergamott, rosa peppar och grapefrukt ger denna doft en känsla av frihet och självförtroende. Den unika kombinationen av lavendel, cederträ och ekmossa ger en maskulin touch som varar länge på huden. En perfekt doft för den moderna mannen som söker efter en unik signaturdoft

Montblanc Legend Spirit Eau de Toilette 50ml

Montblanc Legend Spirit Eau de Toilette 50ml är en manlig doft som lanserades år 2016. Doften har snabbt blivit en favorit bland många män, och det är inte svårt att förstå varför. Doften är akvatisk, muskig, aromatisk, träig, fräsch, pulvrig och mjukt kryddig. Toppnoterna består av bergamott, rosépeppar och grapefrukt. Sedan följer hjärtnoterna med kardemumma, lavendel och vatten. Doftens basnoter landar i ekmossa, mysk, cashmirträ och träiga noter.

Det är parfymören Nathalie Lorson som ligger bakom doften Montblanc Legend Spirit Eau de Toilette 50ml. Enligt henne ville hon skapa en doft som utstrålar elegans och som passar för alla tillfällen.

Doften passar bäst för dagtid under våren och sommaren men kan självklart användas även på natten samt under andra årstider.

En fördel med Montblanc Legend Spirit Eau de Toilette 50ml är dess långvarighet då den håller i ungefär fyra timmar vilket gör att man inte behöver applicera doften flera gånger om dagen.

Denna parfym har unika egenskaper som gör den populär bland andra liknande produkter på marknaden. Montblanc Legend Spirit Eau de Toilette 50ml ger ifrån sig en härligt frisk doft av citrus tillsammans med ett inslag av kryddor vilket gör den både mjuk och samtidigt maskulin.

För den moderna mannen som söker en tidlös doft med eleganta noter så kommer Montblanc Legend Spirit Eau de Toilette 50ml definitivt falla i smaken. Doften passar för alla åldersgrupper men främst för män mellan 25-45 år som gillar att ha en sofistikerad stil.

Många kunder vittnar om att denna produkt ger dem självförtroende samtidigt som den ger upphov till positiva reaktioner från andra människor tack vare sin unika karaktär.

Montblanc är ett exklusivt varumärke inom modebranschen med rötterna i Tyskland där det grundades redan år 1906. Även fast varumärket började sin resa genom produktionen av högkvalitativa pennor så har det idag utvecklats till att bli ett av de mest eftertraktade märkena när det kommer till lyxprodukter inom modevärlden inklusive accessoarer, kläder och naturligtvis parfymer.

Hur använder man Montblanc Legend Spirit Eau de Toilette 50ml?

  • Använd Montblanc Legend Spirit Eau de Toilette 50ml genom att spraya parfymen över huden där du vill applicera den
  • Använd endast på ren hud
  • Spraya inte direkt mot ansiktet utan istället spraya parfymen upp i luften framför dig och gå sedan igenom molnet av doft

Vilka olika situationer passar Montblanc Legend Spirit Eau de Toilette 50ml bra för?

  • Kontorsmiljö - Doften ger en sofistikerad känsla vilket passar bra på kontoret eller vid arbetsintervjuer
  • Sociala evenemang - Denna doft ger en frisk känsla vilket kan vara lämpligt för sociala evenemang där man vill känna sig extra energifylld
  • Vardagslivet - Med sin långvariga effekt så är denna produkt perfekt för dagliga sysslor som hemmafixande eller när man går ut på promenader
  • Nattlivet - Trots att detta inte anses vara dess huvudsakliga användningsområde så kan Montblanc Legend Spirit Eau de Toilette 50ml ge sig till känna under nattliga event eller middagsbjudningar

Awards & Certifications:

  • BÄST I TEST: Både Aftonbladet & Expressen rankade denna produkt högst i sina tester över bästa herrparfymer (2021)

Slutsats:

Allt sammanfatat så finns det få produkter på marknaden idag likt Montblanc Legend Spirit Eau de Toilette 50ml. Detta tack vare dess unika egenskaper samt dess förmåga att fungera väl i alla möjliga miljöer oavsett tidpunkt på dagen eller året. Dessutom så kommer denna produkt från ett välrenommerat varumärke med lång erfarenhet inom branschen vilket garanterar högsta möjliga kvalitet.

Recensioner (1)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Liknande produkter
Andra kunder köpte också