Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Hugo Boss The Scent edt 100ml

Rek. butikspris: 1.320 SEK

Vårt pris: 929 SEK

Antal:
  • Tillverkare: Hugo Boss
  • I lager: 1 1-2 vardagar leverans Gratis faktura
Andra alternativ / Köp till
Video
Doftnoter

Maninka Maninka Ingefära Ingefära Lavendel Lavendel Läder Läder Mandarin Mandarin Träiga noter Träiga noter Bergamott Bergamott

Hugo Boss The Scent edt 100ml

Hugo Boss The Scent eau de toilette 100ml är den ultimata doften för den moderna mannen. Med sin sofistikerade och sensuella blandning av ingredienser, inklusive ingefära, maninkafrukt och läder ackompanjerad av en subtil kryddig underton, garanterar denna doft att du sticker ut från mängden. Dess långvariga effekt och unika sammansättning gör den till ett måste för alla som söker en signaturdoft som inte bara tilltalar, utan också imponerar på alla som kommer i kontakt med den

Hugo Boss The Scent Eau de Toilette 100 ml är en parfym för män som lanserades i slutet av augusti 2015. Doften är skapad av perfumeriet Bruno Jovanovic och representerar en magnetisk maskulinitet med intensiva inslag av trä och läder.

Doftnoter

  • Toppnoter: Ingefära
  • Hjärtnoter: Mannika Frukt, Lavendel
  • Basnoter: Läder

The Scent Eau de Toilette från Hugo Boss är en välbalanserad doft som spelar på vad kvinnor verkligen vill ha. Den kombinerar självsäkerhet med nonchalans och skapar en sensuell doft som stannar kvar länge.

Denna parfym passar bra för både dag- och nattanvändning och kan användas året runt, men kanske passar den extra bra under höst- eller vintermånaderna.

Fördelarna med Hugo Boss The Scent Eau de Toilette 100 ml

The Scent Eau de Toilette från Hugo Boss är populär bland män i alla åldrar. Doften har blivit framgångsrik tack vare dess unika sammansättning av ingredienser som ger en kraftfull maskulin doft. Parfymen ger ett självsäkert intryck samtidigt som den är förförisk och sensuell.

Parfymen kommer i en praktisk flaska på 100 ml vilket gör att man kan ha den med sig var man än går. Detta gör det möjligt att fräscha upp sig när som helst under dagen eller natten.

Vem passar Hugo Boss The Scent Eau de Toilette 100 ml?

The Scent Eau de Toilette från Hugo Boss passar för män i alla åldrar som söker en kraftfull och maskulin doft kombinerat med sensualitet. Parfymen signalerar självsäkerhet samtidigt som den är förförande och lockande.

Användning av Hugo Boss The Scent Eau de Toilette 100 ml

Användningen av parfymen är enkel. Spraya på handlederna, bakom öronen eller på halsen vid behov så att doften sprider sig jämnt över huden. Undvik dock att överdosera då detta kan ge motsatt effekt.

Områden där Hugo Boss har utmärkt sig

Hugo Boss är ett välkänt varumärke inom modeindustrin, men även deras parfymer har blivit mycket populära runt om i världen. Varumärket grundades redan år 1924 i Metzingen, Tyskland, och sedan dess har det varit känt för sin eleganta design och höga kvalitet.

Sammanfattningsvis

The Scent Eau de Toilette från Hugo Boss är en fantastisk parfym för män som söker en kraftfull maskulin doft kombinerat med sensualitet. Parfymen signalerar självsäkerhet samtidigt som den är förförande och lockande. Doften lämpar sig för användning under både dag- och nattetid året runt, men kanske passar speciellt bra under höst- eller vintermånaderna.

Recensioner (3)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Liknande produkter
Andra kunder köpte också