Fri frakt från 650kr

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Police Icon Platinum edp 125ml

Vårt pris: 369 SEK

  • Tillverkare: Police
  • Lagerstatus: Ej i lager - Okänd leveranstid
Doftnoter

Bergamott Bergamott Grapefrukt Grapefrukt Peppar Peppar Havsvatten Havsvatten Geranium Geranium Cederträ Cederträ Tonkaböna Tonkaböna Bärnsten Bärnsten Patchouli Patchouli

Police Icon Platinum edp 125ml

Polis Icon Platinum eau de parfum 125ml är en doft som tar dig till nya höjder av elegans och stil. Denna unika doft har en oemotståndlig blandning av friska och kryddiga noter som ger en känsla av styrka och självförtroende. Med sin långvariga effekt, kommer denna parfym att hålla dig fräsch hela dagen och ge dig den extra touchen av lyx som du förtjänar. Sätt din signaturstil med Police Icon Platinum eau de parfum 125ml

Police Icon Platinum Eau de Parfum 125 ml är en manlig doft som lanserades år 2019. Doften är skapad för den moderna mannen som vill ha en distinkt och maskulin doft.

Doftnoter

Doften innehåller toppnoter av bergamott, grapefrukt och peppar som ger ett friskt och kryddigt intryck. Hjärtnoterna består av havsvatten, geranium och cederträ som ger en mjukare och mer maritim karaktär. Basnoterna består av tonkaböna, bärnsten och patchouli som ger en varm och förförisk dimension till doften.

Parfymen har skapats av parfymören Pierre-Constantin Guéros från det välkända parfymhuset Firmenich.

Bästa användningstid

Doften Police Icon Platinum passar utmärkt att bäras under dagtid under höst- eller vårsäsongen då den friska karaktären hos toppnoterna gör sig extra bra i det svalare klimatet. Men självklart kan doften också bäras på natten eller under andra årstider beroende på personlig preferens.

Fördelar med Police Icon Platinum Eau de Parfum 125 ml

  • En unik maskulin doft
  • Goda långvariga egenskaper på huden i upp till fyra timmar
  • Högkvalitativa ingredienser
  • Snygg flaska i svart med silverdetaljer som ser stilren ut på hyllan eller toalettbordet

Vem passar Police Icon Platinum Eau de Parfum 125 ml för?

Denna doft passar för den moderna mannen som söker en maskulin och unik doft. Det är en sofistikerad doft med många olika lager av noter som gör att den kan vara attraktiv för män i alla åldrar. Doften är också lämplig för de som uppskattar friska kryddiga noter men även mjukare marina toner.

Användning

För bästa resultat bör du applicera Police Icon Platinum direkt på huden efter duschen när porerna fortfarande är öppna för att bättre absorbera doften. Spraya några gånger på handlederna, nacken eller bröstet om så önskas. Undvik att gnugga händerna ihop efter applicering då detta kan minska hållbarheten hos parfymen.

Omkrets Branding

Police är ett italienskt varumärke grundat 1983 med fokus på innovativ design och hög kvalitet. Genom åren har företaget expanderat sin verksamhet till att inkludera smycken, klockor, solglasögon samt även parfymer där deras produkter alltid strävar efter att vara utmärkta både vad gäller formgivning såväl som funktion.

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Liknande produkter