Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

4711 Acqua Colonia Blood Orange & Basil edc 170ml

Vårt pris: 469 SEK

  • Tillverkare: 4711
  • Lagerstatus: Ej i lager - Okänd leveranstid
Doftnoter

Blodapelsin Blodapelsin Basilika Basilika

4711 Acqua Colonia Blood Orange & Basil edc 170ml

4711 Acqua Colonia Blood Orange & Basil eau de cologne 170ml är en unik och uppfriskande doft som kombinerar blodapelsinens söta och syrliga noter med basilikans fräscha och kryddiga toner. Denna eau de cologne är perfekt för den som söker en fräsch och livlig doft som kan användas både dag och natt. Med sin långvariga effekt och högsta kvalitet kommer denna produkt att bli en favorit i din samling av dofter

4711 Acqua Colonia Blood Orange & Basil är en unik och förtrollande doft som lanserades år 2010. Doften är en perfekt kombination av blodapelsin och basilika som ger en frisk, fruktig och örtig doft.

Doftnoter

  • Toppnot: Blodapelsin
  • Hjärtnot: Basilika
  • Basnot: Träiga noter

Perfumer/nose bakom denna fantastiska doft är parfymören Alexandra Monet.

Denna doft passar bäst under dagtid på sommaren eller våren. Den kan dock också användas på natten och under andra årstider för att ge en uppfriskande känsla.

En anledning till varför 4711 Acqua Colonia Blood Orange & Basil har blivit så populär är dess magnifika citrusdoft, friska kryddighet och behagliga örtdoft. Detta gör den till en perfekt vardagsdoft för både män och kvinnor.

Fördelar med 4711 Acqua Colonia Blood Orange & Basil Eau de Cologne 170 ml

  • Långvarig doft (cirka 4 timmar).
  • Kan användas av både män och kvinnor.
  • Uppfriskande doft som passar för alla tillfällen, särskilt under varma dagar.

Ett unikt drag hos denna produkt jämfört med andra liknande produkter på marknaden är dess högkvalitativa ingredienser som ger en långvarig och uppfriskande doftupplevelse.

Vem passar 4711 Acqua Colonia Blood Orange & Basil Eau de Cologne 170 ml för?

Denna produkt passar i princip alla åldrar, personligheter och typer av människor då den har en fräsch och mångsidig doft. Även om den kanske lämpar sig bättre för personer som söker efter en naturlig och uppfriskande vardagsdoft.

Användning

För att använda produkten appliceras några spray över halsen eller handlederna där pulspunkterna finns. Undvik dock att applicera direkt på kläder då det kan skada tyget. För bästa resultat bör produkten appliceras på rengjord hud.

Märket 4711

Sedan mer än 220 år sedan har varumärket 4711 erbjudit högkvalitativa parfymer till sina kunder. Märket grundades i Köln av Johann Maria Farina, därav namnet Eau de Cologne. Idag erbjuder märket ett stort utbud av olika produkter inom hudvård, hårvård samt parfymerier i flera olika länder runt om i världen.

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.