Fri frakt från 650kr

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Afnan 9pm edp 100ml

Vårt pris: 370 SEK

Antal:
  • Tillverkare: Afnan
  • I lager: 10+ 1-2 vardagar leverans Gratis faktura
Afnan 9pm edp 100ml

Afnan 9pm Eau de Parfum 100ml är en oemotståndlig doft som kommer att förvandla din vardag till en glamorös upplevelse. Med dess unika blandning av fruktiga, blommiga och träiga toner, kommer denna parfym att få dig att känna dig självsäker och elegant. Dess långvariga effekt och högkvalitativa ingredienser gör den till ett måste för alla som vill ha en doft som sticker ut från mängden. Upplev en oförglömlig doftupplevelse med Afnan 9pm Eau de Parfum 100ml

Afnan 9pm Eau de Parfum 100ml

Afnan 9pm Eau de Parfum 100ml är en unik doft för kvinnor och män som lanserades år 2018. Denna doft ger en känsla av elegans och sofistikation med dess välbalanserade noter.

Fragrancenoter

  • Toppnoter: Bergamott, grapefrukt, saffran
  • Hjärtnoter: Rosor, jasmin, patchouli
  • Basnoter: Tonkaböna, vanilj, läder

Med denna kombination av topp-, hjärt- och basnoter uppnås en förförisk och sensuell doftupplevelse. Parfymen har utvecklats av Afnan Perfumes - ett välrenommerat varumärke inom kosmetikaindustrin.

Afnan 9pm Eau de Parfum passar särskilt för kvällsbruk då den ger en starkare och mer intensiv doft. Den är också lämplig att bära under kalla dagar på hösten eller vintern då dess varma noter kommer till sin rätt.

Denna parfym sticker ut från mängden genom sin unika sammansättning av exklusiva ingredienser. Doften är varm och samtidigt mjuk vilket gör att den passar både kvinnor och män i alla åldrar. Dess popularitet kan förklaras av dess förmåga att skapa minnen som varar livet ut.

Fördelar med användning av Afnan 9pm Eau de Parfum 100ml

  • Gee en elegant touch till din outfit
  • Sensuell och förförisk doftupplevelse
  • Lämplig för både kvinnor och män i alla åldrar
  • Unika ingredienser som ger denna produkt dess karaktär

Användningen av Afnan 9pm Eau de Parfum är mycket enkel. För bästa resultat bör du applicera det på huden efter bad eller dusch när huden fortfarande är fuktig. Spraya några gånger från cirka 15 cm avstånd på området runt nacke eller handled.

Denna parfym kan användas vid olika tillfällen såsom kontorsmöten, romantiska middagar eller nattklubbsbesök där den kan ge dig den extra självsäkerheten du behöver.

Vem passar Afnan 9pm Eau de Parfum 100ml för?

Denna produkt passar perfekt för personer som söker efter en sofistikerad och förförisk doft. Doften passar lika bra för både kvinnor och män i alla åldersgrupper vilket gör detta till ett måste ha i din samling av produkter för personlig vård.

Recensioner (40)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Liknande produkter