Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Medik8 Blemish Control Pads 60 Pads

Rek. butikspris: 429 SEK

Vårt pris: 389 SEK

Antal:
  • Tillverkare: Medik8
  • I lager: 1 1-2 vardagar leverans Gratis faktura
Medik8 Blemish Control Pads 60 Pads

Medik8 Blemish Control Pads ger dig en effektiv behandling mot orenheter och smuts i huden. Detta hjälper dig att motverka finnar och dylikt. Padsen är doppade och indränkta i en rengörande formula som löser upp olja och smuts djupt inne i porerna. Formulan är skapad helt utan alkohol och är berikad med allantoin och glycerin som skyddar hudens naturliga fuktbalans. Använd dagligen för en hud som är skinande ren och fri från orenheter, smuts och finnar samtidigt som den är mjuk och återfuktad. Formulan kan till och med användas på flera delar av kroppen utöver ansiktet, till exempel rygg, nacke och armar som är områden där smuts ofta samlas och kan leda till finnar och orenheter. En lätt doft av pepparmint bidrar till den fräscha och rena känslan. 

Produkten är fri från parabener och alkohol och är även helt vegansk. Den är dessutom fri från konstgjorda doftämnen. 

Användning

Rengör först ansiktet (eller det område där du vill använda produkten). Använd en pad för att varsamt torka av ansiktet. Undvik ögonen. Låt torka innan du använder andra produkter. 

Tips! 

När du först börjar använda Blemish Control Pads bör du applicera produkten en gång om dagen i två veckor, för att låta huden vänja sig vid den nya formulan. Därefter går det bra att applicera produkten två gånger om dagen, morgon och kväll. 

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Andra kunder köpte också