🥇 Sveriges största utbud av doft & parfym 💎

 

Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

K18 Professional Molecular Repair Hair Mask 150ml

Rek. butikspris: 1.099 SEK

Vårt pris: 1.029 SEK

  • Tillverkare: K18
  • Lagerstatus: Beställningsvara från leverantör. Vanligtvis 2-4 veckor
K18 Professional Molecular Repair Hair Mask 150ml

K18 Leave In Molecular Repair Hair Mask är en intensiv behandling som reparerar, stärker och förbättrar hårets elasticitet - på endast 4 minuter. En återställande hårkur som reparerar skador från kemiska behandlingar, värmeverktyg, UV-strålar och allmänt slitage. Håret återgår till sitt ursprungliga tillstånd, blir mjukt, starkt, frissfritt och lätthanterligt. 

K18Peptide™ är en molekyl som är kliniskt bevisad att återställa hårskador på endast fyra minuter. K18 är den första produkten som använder biomimetik för att återställa keratinkedjorna i håret.

Användning

Börja med att tvätta håret med ett djuprengörande schampo. Använd INTE balsam. Handdukstorka håret och applicera sedan 1 pump av K18 Leave In Molecular Repair Hair Mask i håret. Applicera mer produkt utefter behov, längd och tjocklek på håret. Arbeta in jämnt med lite produkt åt gången - från botten till topparna. Se till att inte överdosera. Låt kuren verka i 4 minuter och styla sedan håret som vanligt. Skölj INTE ur. 

Kort hår: 1-2 pump
Medellångt hår: 1-3 pump
Långt hår: 2-4 pump

Använd K18 Leave In Molecular Repair Hair Mask de första 4-6 hårtvättarna enligt instruktioner. Därefter räcker användning var 3:e till var 6:e tvätt utefter behov. 

Storlek

150 ml

Recensioner (1)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Andra kunder köpte också