Fri frakt från 650kr

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Montale Paris Chocolate Greedy edp 100ml

Rek. butikspris: 1.500 SEK

Vårt pris: 1.059 SEK

Antal:
 • Tillverkare: Montale
 • I lager: 10+ 1-2 vardagar leverans Gratis faktura
Doftnoter

Kakaoböna Kakaoböna Vanilj Vanilj Tonkaböna Tonkaböna Kaffe Kaffe Torkade frukter Torkade frukter Pomerans Pomerans

Montale Paris Chocolate Greedy edp 100ml

Montale Paris Chocolate Greedy eau de parfum 100ml är en unik och förförisk doft som tar dig på en resa av söta och lockande aromer. Denna exklusiva parfym är känd för sin höga kvalitet och långvariga effekt, vilket gör den till det ultimata valet för alla som vill ha en doft som håller hela dagen. Med sin chokladiga bas, blandat med noter av vanilj och kaffe, kommer denna parfym garanterat att fånga uppmärksamheten hos alla runt omkring dig. Så om du vill ha en doft som sticker ut från mängden och lämnar ett starkt intryck, är Montale Paris Chocolate Greedy eau de parfum 100ml det perfekta valet för dig

Montale Paris Chocolate Greedy Eau de Parfum 100ml är en unisex-doft som lanserades år 2007. Doften från Montale Paris passar perfekt för dagligt bruk under höst och vinter, men kan såklart användas även på natten och under andra årstider.

Doftnoter

 • Toppnoter: Kakaoböna, Torkade frukter, Pomerans
 • Hjärtnoter: Tonkaböna, Kaffe
 • Basnoter: Vanilj

Denna doft är varmt kryddig med en liten sötma tillsammans med pulvriga och fruktiga noter. Det finns även en härligt elegant cacaodoft tillsammans med en behaglig kaffedoft och doft av citrus. Styrkan på denna parfym är långt över genomsnittet och kan hålla upp till 12-24 timmar.

Montale Paris Chocolate Greedy Eau de Parfum 100ml passar både kvinnor och män. Den har skapats av den kända franske parfymören Pierre Montale som grundade Montale Paris.

Bästa användningstidpunkt

Denna doft rekommenderas att användas på dagen under hösten och vintern men fungerar även bra på natten eller under andra årstider.

Fördelar

 • Långvarig doft (upp till 12-24 timmar)
 • Kan användas av både kvinnor och män
 • Elegant cacaodoft tillsammans med behaglig kaffedoft och doft av citrus
 • Förträfflig vaniljdoft
 • Lätt att applicera tack vare sprayflaskan i storlek 100 ml

Vem passar denna doft?

Montale Paris Chocolate Greedy Eau de Parfum 100ml passar personer som gillar varmt kryddiga dofter med sötma. Den är också lämplig för personer som föredrar långvariga dofter utan att behöva applicera mer än en gång om dagen. Denna produkt passar alla åldrar, personligheter eller typer av människor då den är universell i sin karaktär.

Användning

Applicera Montale Paris Chocolate Greedy Eau de Parfum 100ml genom att spraya på handlederna, nacken eller bakom öronen för bästa effekt. För maximal hållbarhet kan du också spraya lite i dina kläder.

Topp 5 funktioner hos Montale Paris Chocolate Greedy Eau de Parfum 100ml:

 1. Långvarig doft (upp till 12-24 timmar)
 2. Kan användas av både kvinnor och män
 3. Elegant cacaodoft tillsammans med behaglig kaffedoft och doft av citrus
 4. Förträfflig vaniljdoft
 5. Lätt att applicera tack vare sprayflaskan i storlek 100 ml

Omröstningar / Certifieringar:

Denna produkt har inte vunnit några specifika priser ännu men det hindrar inte från dess popularitet bland kunderna.

MONTALE PARIS - VARUMÄRKET BAKOM DOFTEN MONTALE PARIS CHOCOLATE GREEDY EAU DE PARFUM:

Montale Paris är ett fransk lyxvarumärke specialiserat på exklusiva parfymer. Märket grundades år 2003 av Pierre Montale efter hans resa till Mellanöstern där han fascinerades av arabiska traditionella rökelsebrännare. Han började experimentera med olika ingredienser för att skapa egna unika lukter som skulle representera själva essensen av Mellanösterns rikedom i smaker och aromer. Idag erbjuder Montale en rad olika produkter inklusive lyxiga reseförpackningar, tvålar etcetera - alla med samma höga standard när det kommer till exklusivitet samt noggrannhet i utvecklingen. Montales produkter finns nu tillgängliga över hela världen via utvalda distributörer samt onlinebutiker.

Recensioner (17)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Liknande produkter
Andra kunder köpte också