Fri frakt från 650kr

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Nasomatto Black Afgano Parfum 30ml

Vårt pris: 1.495 SEK

  • Tillverkare: Nasomatto
  • Lagerstatus: Ej i lager - Okänd leveranstid
Nasomatto Black Afgano Parfum 30ml

Nasomatto Black Afgano Parfum 30ml är en unik och förförisk doft som tar dig på en resa genom mystiska orientaliska nätter. Med sin kraftfulla sammansättning av rökig hasch, jordiga noter och sensuella träslag skapar denna parfym en oemotståndlig aura av elegans och självsäkerhet. Den högkvalitativa formulan ger en långvarig och intensiv doftupplevelse som garanterat kommer att väcka uppmärksamhet. Nasomatto Black Afgano Parfum 30ml är det perfekta valet för den som vill utstråla självförtroende och sofistikation

Nasomatto Black Afgano Parfym 30 ml är en unik doft som passar både kvinnor och män. Denna parfym har en stark och sensuell doft som kommer att få uppmärksamhet var du än går. Ett enda sprej räcker för att förvandla din dag till något speciellt.

Vad gör Nasomatto Black Afgano Parfym 30ml speciell?

Nasomatto Black Afgano Parfym 30 ml är en av de mest eftertraktade parfymerna på marknaden idag. Detta beror främst på dess unika egenskaper och höga kvalitet. Doften innehåller noter av cannabis, agarwood (oud) och tobak, vilket ger en mystisk och sensuell känsla. Det finns inget annat liknande produkt på marknaden idag.

Fördelarna med Nasomatto Black Afgano Parfym 30 ml

  • Unik och sensuell doft
  • Högsta kvalitet
  • Lämplig för både kvinnor och män
  • Långvarig effekt
  • Utmärkt present till någon du tycker om

Nasomatto Black Afgano Parfym 30 ml har vunnit flera priser för sin exceptionella kvalitet och design. Produkten har också certifierats av ledande organ inom branschen, vilket bekräftar dess höga standard.

Hur används Nasomatto Black Afgano Parfum 30ml?

Användningen av Nasomatto Black Afgano Parfum 30 ml är enkel. Spraya bara en liten mängd på handlederna eller nacken för att skapa en långvarig effekt.

Sätt att använda parfymen:

  • För dagliga aktiviteter - Använd bara ett sprej för att hålla dig fräsch hela dagen.
  • För kvällsutgångar - Applicera lite mer parfym för att ge din look extra glamour.
  • För romantiska dejter - Använd lite mer parfym på områden med högre puls såsom handleder, nacke eller bakom öronen.

Nasomatto Black Afgano Parfum 30 ml passar alla åldrar och personligheter som söker efter något annorlunda och unikt. Om du gillar starka dofter med inslag av tobak eller cannabis så kommer du älska denna produkt!

Recensioner (1)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Andra kunder köpte också