Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Oscar de la Renta Bella Rosa edp 30ml

Rek. butikspris: 550 SEK

Vårt pris: 439 SEK

Doftnoter

Rose Rose Patchouli Patchouli Mandarin Mandarin Jasmin Jasmin Rosépeppar Rosépeppar Freesia Freesia Bärnsten Bärnsten Sandelträ Sandelträ

Oscar de la Renta Bella Rosa edp 30ml

Oscar de la Renta Bella Rosa eau de parfum 30ml är en doft som fångar in romantiken och skönheten i en blomsterträdgård. Med noter av rosa grapefrukt, rosor och jasmin ger denna parfym en feminin och sofistikerad doft. Den unika egenskapen hos denna parfym är dess förmåga att hålla sig fräsch hela dagen. Detta gör den till det perfekta valet för kvinnor som vill känna sig självsäkra och vackra hela dagen

Oscar de la Renta Bella Rosa eau de parfum 30 ml är en doft för kvinnor som lanserades år 2019. Doften passar absolut bäst på dagen under våren och sommaren, men fungerar självklart även på natten och under de andra årstiderna. Den är perfekt för kvinnor som vill känna sig fräscha och blommiga.

Doft

Oscar de la Renta Bella Rosa eau de parfum 30 ml har en mycket blommig, träig, lite pulvrig, mjukt kryddig och varmt kryddig doft. Den har också en superb rosdoft, en härlig doft av citrus, patchoulidoft, vit blomdoft och bärnstensdoft. Toppnoterna består av Rosépeppar, Freesia och Mandarin. Sedan följer hjärtnoterna med Rose, Jasmin och Irisrot. Till sist följer basnoterna med Patchouli, Sandelträ och Bärnsten.

Parfymör

Perfumeren bakom Oscar de la Renta Bella Rosa eau de parfum 30 ml är Harry Fremont.

Bästa användningstider

Eftersom detta är en blommig doft passar den absolut bäst på dagen under våren och sommaren.

Fördelar med Oscar de la Renta Bella Rosa eau de parfum 30ml

  • Gör dig mer attraktiv: Denna doften ger dig en feminin aura av rosor som gör att du kommer att dra till dig många beundrare.
  • Långvarighet: Parfymen håller ca en halv arbetsdag vilket gör att du kan vara säker på att du alltid luktar fantastiskt.
  • Diskret: Doften är inte överväldigande utan ger bara en subtil touch av rosenblad.

Vem passar Oscar de la Renta Bella Rosa eau de parfum 30ml bäst?

Denna parfym passar kvinnor i alla åldrar som älskar blommiga dofter. Detta inkluderar både unga tjejer såväl som äldre damer. Alla kommer att uppskatta denna eleganta doft!

Användning

  • Spraya parfymen över halsen eller handlederna för att få ut mesta möjliga av denna underbara aromatiska blandning av noter.
  • Försök undvika att spraya direkt på kläderna då detta kan orsaka fläckar eller missfärgningar som kan vara svåra att ta bort.

Om märket Oscar de la Renta

Oscar de la Renta grundades år 1965 av den dominikanska designern med samma namn. Företaget blev snabbt känt för sina eleganta klänningar och accessoarer samt dess engagemang för välgörenhet. Märket expanderade sedan till smycken, skor och heminredning innan det slutligen började producera dofter.

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.