Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Oscar de la Renta Extraordinary Petale edp 90ml

Vårt pris: 349 SEK

Doftnoter

Apelsinblom Apelsinblom Champagne Champagne Jasmin Jasmin Mandarin Mandarin Bergamott Bergamott Rose Rose Orchid Orchid Mysk Mysk Bärnsten Bärnsten

Oscar de la Renta Extraordinary Petale edp 90ml

Oscar de la Rentas Extraordinary Petale eau de parfum 90ml är en doft som fångar essensen av en blomsteräng. Med noter av jasmin, ros och apelsinblomma, skapar denna doft en oemotståndlig och feminin aura. Den unika egenskapen hos denna doft är dess förmåga att förvandla varje ögonblick till något extraordinärt och oförglömligt. Med en enda spray av denna parfym, kommer du att känna dig som om du vandrar genom en trädgård full av blommor

Oscar de la Renta Extraordinary Petale Eau de Parfum 90 ml är en feminin doft som lanserades år 2016. Parfymen passar bäst under våren och sommaren, men fungerar självklart även på natten och under andra årstider.

Doftnoter

  • Toppnoter: Bergamott, mandarin och champagne
  • Hjärtnoter: Apelsinblomma, jasmin och ros
  • Basnoter: Orkidé, bärnsten och mysk

Denna doft är blommig, söt, pulvrig och muskig med en förträfflig citrusdoft, en underbar vit blomdoft, en ljuvlig doft av ros och en smakfull doft av aldehyder. Långvarigheten på denna doft är genomsnittlig. För många håller den ca en halv arbetsdag.

Perfumeren bakom denna doft är näsan Nathalie Lorson.

Användning av Oscar de la Renta Extraordinary Petale Eau de Parfum 90 ml

Denna produkt passar perfekt att använda som dagligt parfym. Sprayas lämpligen på huden från ett avstånd av cirka 20 centimeter. Undvik att applicera på kläder eller smycken då det kan orsaka fläckar eller skador. För bästa resultat bör produkten appliceras på rengjord hud efter bad eller dusch.

Fördelar med Oscar de la Renta Extraordinary Petale Eau de Parfum 90 ml

Oscar de la Renta Extraordinary Petale Eau de Parfum har en unik blandning av blommiga noter som ger dig en känsla av elegans och lyx. Doften kan användas till olika tillfällen vilket gör den till ett mångsidigt val för alla kvinnor. Den långvariga effekten säkerställer att du kan känna dig fräsch hela dagen eller kvällen.

Vad gör Oscar de la Renta Extraordinary Petale Eau de Parfum så populär?

Oscar de la Renta är känt för sina högkvalitativa skapelser inom modeindustrin sedan tidigt nittiotal. Deras dofter är inte mindre än fantastiska med sofistikerade blandningar som väcker intresse från många kvinnor världen över.

Vem passar Oscar de la Renta Extraordinary Petale Eau de Parfum för?

Denna produkt passar kvinnor i alla åldrar som uppskattar blommiga och feminina dofter med noter av bergamott, mandarin, champagne, apelsinblomma jasmin och ros.

MER OM OSCAR DE LA RENTA

Oscar De La Renta grundades år 1965 i New York City där han snabbt blev känd för sina eleganta klänningar. Märket har sedan dess utvecklats till att inkludera accessoarer samt herr-och damdofter vilka har fått enorm popularitet runtom i världen.

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Liknande produkter
Andra kunder köpte också