Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Police To Be The King edt 40ml

Vårt pris: 199 SEK

Nu endast: 170 SEK

Antal:
  • Tillverkare: Police
  • I lager: 1 1-2 vardagar leverans Gratis faktura
Andra alternativ / Köp till

Köp nu och spara 29 SEK
Rean slutar om:

Doftnoter

Tonkaböna Tonkaböna Lavendel Lavendel Träiga noter Träiga noter Apelsinblom Apelsinblom Bärnsten Bärnsten Muskot Muskot Kardemumma Kardemumma Cederträ Cederträ Citron Citron Artemisia Artemisia

Police To Be The King edt 40ml

Med Police To Be The King eau de toilette 40ml kan du känna dig som en kung varje dag. Denna unika doft är skapad för den självsäkra mannen som vill sticka ut i mängden. Med en mix av friska och maskulina noter av citrus, cederträ och mysk blir detta en doft som garanterat kommer att imponera på omgivningen. Dessutom är den lätta flaskan perfekt för resor eller att ha med sig i väskan. Ge dig själv en kunglig upplevelse med Police To Be The King

TO BE The King - En maskulin doft från Police

TO BE The King är en manlig doft från Police som lanserades år 2013. Denna parfym är en utmärkt blandning av träiga noter, härliga kryddor och söta dofter. Det är en perfekt doft för män som vill ha en maskulin men samtidigt sensuell och förförisk doft.

Doftnoter

  • Toppnoter: Citron, Cederträ, Lagerblad, Kardemumma och Muskot
  • Hjärtnoter: Artemisia, Cashmir trä, Bärnsten och Lavendel
  • Basnoter: Träiga noter, Hartsar, Tonkaböna och Apelsinblomma

Parfymen gör sig bäst på natten under hösten och våren men fungerar självklart också på dagen och under de andra årstiderna. Den har genomsnittlig långvarighet; för de flesta varar den upp till 4 timmar.

Pierre-Constantin Guéros är den skickliga parfymören bakom TO BE The King. Han har skapat många populära parfymer för kända varumärken.

Fördelar med Police To Be The King eau de toilette 40ml

  • Kraftfullt maskulin doft
  • Kombinerar mjuka blommor med träiga noter vilket skapar en spännande kontrast
  • Högkvalitativa ingredienser av högsta kvalitet garanterar långvarig doftupplevelse

Precis som alla andra Police-produkter sticker TO BE The King ut tack vare sin unika design. Flakongen ser ut som ett litet dödskallehuvud i guld med kronan som lock vilket ger produkten ett häftigt utseende.

Denna parfym passar personligheter som söker efter en stark maskulin doft utan att den blir alltför överväldigande. Den passar också personer som uppskattar eleganta flaskor i sin hygienrutin.

Användning av Police To Be The King eau de toilette 40ml

För att använda TO BE The King ska du applicera några droppar på handlederna eller baksidan av öronen eller halsen för bästa resultat. Det rekommenderas också att applicera parfym på kläderna eller håret för att fånga uppdoften längre.

Omdöme om varumärket Police

Sedan starten 1983 har Police grundats på innovation, design och teknologi vilket gör det till ett av de mest framstående varumärkena inom modeindustrin idag. Med sina distinkta kollektioner riktade mot både kvinnor och män fortsätter de att sätta trenden i branschen genom sin unika stil.

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Andra kunder köpte också