Fri frakt från 650kr

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Police Shock In Scent For Man edp 100ml

Vårt pris: 429 SEK

  • Tillverkare: Police
  • Lagerstatus: Ej i lager - Okänd leveranstid
Doftnoter

Björk Björk Mint Mint Cederträ Cederträ Lavendel Lavendel Grapefrukt Grapefrukt Bergamott Bergamott Patchouli Patchouli Peppar Peppar Kardemumma Kardemumma Tonkaböna Tonkaböna Mysk Mysk

Police Shock In Scent For Man edp 100ml

Polis Shock In Scent For Man eau de parfum 100ml är en unik doft som är utformad för att ge en känsla av självsäkerhet och styrka. Med en kombination av friska och maskulina noter ger denna doft en oemotståndlig aura av självsäkerhet och manlighet. Den högkvalitativa formulan ger också en långvarig effekt som håller dig fräsch och doftande hela dagen. Skapa ett varaktigt intryck med Polis Shock In Scent For Man eau de parfum 100ml

Police Shock In Scent For Man Eau de Parfum 100ml

Police Shock In Scent For Man Eau de Parfum 100ml är en doft som lanserades år 2019 och är perfekt för män som vill ha en aromatisk, träig, kryddig och rökig doft. Med friska kryddor, citrus och läder ger den en underbar och behaglig doft av patchouli.

Doftnoter

  • Toppnoter: Bergamott, Peppar, Kardemumma och Grapefrukt
  • Hjärtnoter: Lavendel, Mint, Cederträ och Björk
  • Basnoter: Patchouli, Tonkaböna och Mysk

Doften har en långvarighet på upp till en hel arbetsdag vilket gör den idealisk för dagtid. Den fungerar också bra på kvällen eller natten samt i alla årstider.

Bakom denna fantastiska parfym står varumärket Police men det finns ingen information om vem som skapade doften.

Denna doft ger dig fördelen av att inte bara lukta gott utan också hålla dig fräsch hela dagen. Det är en unik produkt med många egenskaper som skiljer den från andra produkter på marknaden.

Denna produkt passar de flesta personligheter men särskilt de som uppskattar en starkare aromatisk doft. Det är också ett bra val för män i åldrarna 25-50 år.

Användning

Användningen av Police Shock In Scent For Man Eau de Parfum 100ml är mycket enkel. Spraya produkten direkt på huden från cirka 15 centimeters avstånd. För bästa resultat rekommenderas det att applicera parfymen på puls punkter såsom handlederna eller nacken.

Denna produkt kan användas vid alla tillfällen såsom dagligt bruk eller vid speciella evenemang.

Märke

Police är ett välkänt varumärke känt för sina högpresterande produkter inom kosmetikaindustrin. Varumärket har funnits sedan tidigt 1980-tal och har utvecklat sig för att bli ett av de mest populära varumärkena i Europa idag.

Awards & Certifications

Ingen information om att Police Shock In Scent For Man Eau de Parfum 100ml har vunnit några priser eller fått några certifikat finns tillgänglig just nu.

Sammanfattningsvis levererar Police Shock In Scent For Man Eau de Parfum 100ml allt du kan önska: långvarighet, popularitet bland kunderna och en unik aromatisk doftprofil med träiga noter, friska kryddor, citrus och läder som finns i både topp-, hjärtnoter samt basnoterna. Denna produkt kommer definitivt att bli din nya favorit!

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Liknande produkter