Fri frakt från 650kr

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Bruno Banani Man edt 30ml

Vårt pris: 189 SEK

Antal:
  • Tillverkare: Bruno Banani
  • I lager: 1 1-2 vardagar leverans Gratis faktura
Doftnoter

Tonkaböna Tonkaböna Lavendel Lavendel Vanilj Vanilj Stjärnanis Stjärnanis Heliotrop Heliotrop Kaffe Kaffe Kryddnejlika Kryddnejlika Kummin Kummin Patchouli Patchouli Basilika Basilika Cederträ Cederträ

Bruno Banani Man edt 30ml

Bruno Banani Man eau de toilette 30ml är en doft som utstrålar självsäkerhet och manlighet. Denna unika doft är perfekt för den moderna mannen som vill sticka ut från mängden. Med sin fräscha och kryddiga doftkomposition av basilika, koriander, cederträ och vanilj ger den en varm och sensuell känsla som håller hela dagen. Dess kompakta storlek gör den idealisk att bära med sig i fickan eller på resan. Upplev själv förtrollningen av denna oemotståndliga doft och känn dig oemotståndlig

Bruno Banani Man är en doft för män som lanserades år 2000. Detta är en klassisk doft som har funnits på marknaden i många år och fortsätter att vara populär bland män.

Doftnoter

  • Topnoter: Lavendel, Basilika och Stjärnanis
  • Hjärtnoter: Kaffe, Kummin, Kryddnejlika och Heliotrop
  • Basnoter: Tonkaböna, Patchouli, Vanilj och Cederträ

Denna doft skapades av parfymören Dorothee Piot.

Bruno Banani Man eau de toilette 30 ml är en underbar daglig doft för höst- och vintersäsongen men kan självklart också användas nattetid eller under andra årstider. Den pulvriga doften ger en varmt kryddig känsla med inslag av aromatiska toner. Doften har också en suverän doft av vanilj tillsammans med friska kryddor som ger en ljuvlig blommig touch.

Långvarigheten på denna doft är lång och för de flesta varar den upp till 8 timmar utan att man behöver applicera på nytt under dagen. Denna produkttyp saknar vanligtvis plombering vid leverans.

Fördelar med Bruno Banani Man eau de toilette 30ml

Bruno Banani Man eau de toilette 30ml ger dig möjlighet att uppleva den klassiska herrdoften som har funnits på marknaden i många år. Doften ger dig självförtroende och elegans samtidigt som den passar perfekt för dagligt bruk under höst-och vintersäsongen.

Vad gör Bruno Banani Man eau de toilette 30ml så populär?

Denna doft har varit populär bland män i många år på grund av dess tidlösa karaktär och eleganta formula. Doften ger ett intryck av självförtroende, elegans och maskulinitet vilket gör det till en favorit bland män över hela världen.

Vem passar Bruno Banani Man eau de toilette 30ml bäst för?

Denna produkt passar män i alla åldrar som vill ha en klassisk maskulin doft för dagligt bruk. Det passar särskilt bra för personer som gillar lite mer kryddiga noter i sin parfymformulering.

Användning av Bruno Banani Man eau de toilette 30ml

  1. Använd efter dusch eller bad.
  2. Spraya några spray på pulsområden såsom handlederna, bakom öronen eller halsen.
  3. Låt spraya torka innan kläder sätts på sig så att det inte förloras eller fläckar kläderna.

Olika scenarier där du kan använda Bruno Banani Man eau de toilette 30ml

Denna produkt lämpar sig bäst för dagligt bruk under hösten-och vintersäsongen, men kan också användas vid speciella tillfällen när man vill ha en elegant och klassisk doftprofil. Använd det när du ska träffa upp någon speciell eller inför arbetsintervjuer då du vill framstå professionellt.

Om Bruno Banani

Bruno Banani är ett tyskt modeföretag grundat år 1993. Företaget började med att producera underkläder men har sedan dess utvidgat sitt sortiment till kläder samt parfymer .Fokus ligger på innovativ design och hög kvalitet i kombination med god funktionalitet.

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Andra kunder köpte också