Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Bruno Banani Made for Men edt 50ml

Vårt pris: 279 SEK

  • Tillverkare: Bruno Banani
  • Lagerstatus: Ej i lager - Okänd leveranstid
Andra alternativ / Köp till
Doftnoter

Bergamott Bergamott Vatten Vatten Rosmarin Rosmarin Äpple Äpple Tonkaböna Tonkaböna Geranium Geranium Ekmossa Ekmossa Cederträ Cederträ Mysk Mysk

Bruno Banani Made for Men edt 50ml

Bruno Banani Made for Men eau de toilette 50ml är en doft som fångar essensen av maskulinitet. Med en kombination av friska citrusnoter och kryddiga trätoner ger denna doft en oemotståndlig och sofistikerad aura. Den unika formulan ger en långvarig doft som passar perfekt för alla tillfällen. Med sin eleganta och moderna design är Bruno Banani Made for Men eau de toilette 50ml det ultimata valet för den självsäkra mannen som vill sticka ut från mängden

Bruno Banani Made for Men Eau de Toilette 50ml

Bruno Banani Made for Men Eau de Toilette 50ml är en manlig doft som lanserades år 2010. Parfymen är lämplig för användning under våren och sommaren, men fungerar lika bra på natten och under andra årstider. Denna doft är aromatisk, träig, akvatisk, fräsch, fruktig, mossig och grön. Den har även en kryddig doft med inslag av citrus och vanilj.

Doftnoter

  • Toppnoter: Rosmarin, Bergamott och Äpple
  • Hjärtnoter: Vatten och Geranium
  • Basnoter: Mysk, Ekmossa, Cederträ och Tonkaböna

Bruno Banani Made for Men Eau de Toilette 50ml har skapats av parfymören Martin Gras. Doften passar bäst för dagtid eller kvällstid.

Denna doft är perfekt för sommaren då den ger en fräsch känsla i värmen. Bruno Banani Made for Men Eau de Toilette 50ml kan också användas under vintern om du vill ha en uppfriskande doft.

Fördelar med Bruno Banani Made for Men Eau de Toilette 50ml

Bruno Banani Made for Men Eau de Toilette 50ml ger dig en maskulin doft som passar både dagtid och kvällstid. Parfymen håller i genomsnitt i fyra timmar vilket gör att du kan känna dig fräsch hela dagen utan att behöva applicera parfym flera gånger om dagen.

Vad gör Bruno Banani Made for Men Eau de Toilette 50ml så populär?

Bruno Banani är ett välkänt varumärke inom mode- och skönhetsindustrin som erbjuder högkvalitativa produkter till överkomliga priser. Deras produkter riktar sig till både män och kvinnor med olika stilar och personligheter.

Vem passar Bruno Banani Made for Men Eau de Toilette 50ml för?

Denna produkt passar för alla åldrar men speciellt för den moderna mannen som uppskattar maskulina dofter som ger självförtroende. Detta är en utmärkt present till en man i ditt liv oavsett ålder eller yrke.

Användning av Bruno Banani Made for Men Eau de Toilette 50ml

  1. Använd den efter att du har duschat eller badat när huden är fuktig för att få bättre resultat.
  2. Spraya parfymen på handlederna eller nacken.
  3. Låt parfymen torka innan du klär på dig så att din klädsel inte blir missfärgad av parfymen.
  4. För bästa resultat upprepa appliceringen vid behov under dagen.

Denna produkt saknar vanligtvis plombering vilket innebär att flaskan inte kommer att vara plomberad när du köper den. Var noga med att kontrollera flaskan innan du använder produkten så att den inte har blivit öppnad tidigare än planerat.

Om varumärket Bruno Banani

Bruno Banani grundades i Tyskland år 1993 av Wolfgang Jassner. Företaget blev snabbt känt för sin innovativa design inom modeindustrin samt dess högkvalitativa skönhetsprodukter. Idag säljs deras produkter världen över via olika distributörer online samt i fysiska butiker.

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.